sciezka2_copy statek_przy_molo_copy panorama_copy porownanie_copy

frontUczniowie z klasy I i II technikum żywienia i usług gastronomicznych Zespołu Szkół Zawodowych im. Sandora Petöfi, w dniach 25 - 26 kwietnia br. aktywnie uczestniczyli podczas targów gastronomicznych Mazury HoReCa 2017 r. Michalina Stawiarska uczennica klasy II technikum żywienia i usług gastronomicznych brała udział w konkursie, którego zadaniem było przygotowanie kreatywnego deseru lodowego.

 

Pozostali uczniowie zaangażowani byli, jako pomoc techniczna do obsługi konkursów, które odbywały się podczas targów zarówno dla uczniów jak i dla profesjonalistów. Udział młodzieży w targach wynika ze współpracy szkoły z Fundacją Szefów Kuchni, której jednym z reprezentantów jest Dariusz Strusiński- szef kuchni hotelu Anders w Starych Jabłonkach, dzięki któremu szkoła otrzymała doposażenie pracowni gastronomicznej.
 
Autor tekstu: Wiesława Bartnicka
Adiustacja: Błażej Banaszkiewicz
Autor zdjęć: Wiesława Bartnicka
1
1

Oświata link

Poznaj Powiat

Struktura administracyjna
Obszar i położenie
Herb i flaga
Powiat Turystyczny
Powiat w fotografii
Materiały filmowe
Rys historyczny
Baza noclegowa

linkuje cały box

Rozwój lokalny

Perspektywa finansowa 2014-2020
Zrealizowane projekty 2007-2013
Dokumenty strategiczne

Strefa interesanta link

Strefa Interesanta

Powiatowy Rzecznik Konsumetów
PCPR
Powiatowy Urząd Pracy
Konsultacje Społeczne
Poradnik Interesanta

 bip logo 2

Powiat społecznościowy

Dołącz do nas i Ty!

logo ranking 2015

  zwiazek powiatow

WARMIA

zlot

szesnastka

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem